Dit zeggen onze klanten

Santino broeken

De broeken van Santino kunnen niet ontbreken in uw werkoutfit! Ieder bedrijf heeft behoefte aan werkbroeken die betrouwbaar, veilig en hoogwaardig zijn. U vindt bij ons een breed assortiment aan lange Santino werkbroeken. Ook hebben we high visibility werkbroeken, die voorzien zijn van reflectoren. Lange werkbroeken zijn geschikt voor alle weersomstandigheden, waardoor ze erg praktisch zijn. De werkbroeken zijn voorzien van handige zakken waarin u uw belangrijkste spullen en gereedschappen kunt opbergen. Santino staat bekend om het produceren van kwalitatieve werkkleding waarin de eindgebruiker zich goed voelt. Santino heeft als motto ‘Casual workwear with character’ en biedt een stabiele basiscollectie die continu wordt aangevuld met de actuele trends.

Meer lezen >

Santino broeken online bestellen

De Santino broeken kunnen eenvoudig en snel online besteld worden. De broeken kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. De broeken kunnen besteld worden in een brede maatvoering, namelijk van de maten 42 tot en met 64. Ook kunt u de werkbroeken in verschillende kleuren bestellen. U zult altijd een geschikte werkbroek vinden voor uzelf of uw werknemers in ons ruime assortiment. Wanneer u de Santino broeken voor 14:00 uur heeft besteld, worden ze diezelfde werkdag nog verzonden. Mocht u nog vragen of specifieke wensen hebben, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder!

Meer lezen >

Sanino broeken bedrukken

Alle Santino broeken uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de broeken te laten borduren. De Santino broeken zullen extra professionaliteit uitstralen wanneer u ze laat bedrukken of borduren met uw logo. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers makkelijk te herkennen zijn en uw logo zal ook door veel mensen gezien worden, waardoor dit de perfecte manier is om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Bent u benieuwd naar hoe de broeken eruit zullen komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >