Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 21 van 21 resultaten

1 - 21 van 21 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Santino poloshirts

De Santino poloshirts staan net even wat chiquer dan normale T-shirts. Wanneer u met uw bedrijf formaliteit wilt uitstralen, zijn de poloshirts hiervoor erg geschikt. Polo’s zijn de perfecte keuze voor een professionele look tijdens ontmoetingen met uw klanten. Daarnaast zijn de polo’s ideaal voor de zomermaanden of indoor evenementen. Santino staat bekend om kwalitatieve werkkleding en dan voornamelijk bovenkleding. Het doel van Santino is om werkkleding te produceren waarin de eindgebruiker zich goed voelt. Santino heeft als motto ‘Casual workwear with character’ en biedt een stabiele basiscollectie die continu wordt aangevuld met de actuele trends. U vindt bij ons een ruim assortiment aan Santino poloshirts. We hebben polo’s met zowel korte als lange mouwen. Ook hebben we specifieke modellen polo’s voor zowel dames als heren. Daarnaast hebben we ook high visibility polo’s in ons assortiment.

Meer lezen >

Santino poloshirts online bestellen

De Santino poloshirts kunnen eenvoudig en snel online besteld worden. De poloshirts kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. De polo’s kunnen besteld worden in een brede maatvoering, namelijk van de maten XS tot en met 5XL. Ook kunt u kiezen uit verschillende materialen, zoals katoen of polyester. U zult altijd een geschikte polo vinden voor uzelf of uw werknemers in ons ruime assortiment! Wanneer u de poloshirts voor 14:00 uur heeft besteld, worden ze dezelfde werkdag nog verzonden. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder.

Meer lezen >

Santino poloshirts bedrukken

Alle Santino poloshirts uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de polo’s te laten borduren. Wanneer de poloshirts onderdeel zijn van uw bedrijfskleding, stralen de polo’s extra professionaliteit uit wanneer u ze laat bedrukken of borduren met uw logo. Dit zorgt er ook voor dat uw medewerkers makkelijk te herkennen zijn en uw logo zal door veel mensen gezien worden, waardoor dit de perfecte manier is om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Bent u benieuwd naar hoe de polo’s eruit zullen komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >