Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 6 van 6 resultaten

1 - 6 van 6 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Santino vesten

De vesten van Santino zijn erg handig wanneer u of uw werknemers regelmatig buiten of in een koele omgeving werken. Santino produceert bovenkleding van hoge kwaliteit waarin de eindgebruiker zich goed voelt. Het motto van Santino is daarom dan ook ‘Casual workwear with character’. De vesten van Santino zijn erg functioneel die in diverse omstandigheden gebruikt kunnen worden. Zo zijn de vesten erg praktisch voor winderige en koude omstandigheden. Het voordeel van een vest is dat u deze makkelijk aan en uit kunt trekken door de rits. U vindt bij ons een ruim assortiment aan Santino kleding, waaronder de vesten. De meeste vesten uit ons assortiment zijn voorzien van zakken, zodat u veel ruimte heeft om al uw spullen op te bergen.

Meer lezen >

Santino vesten online bestellen

U kunt de Santino vesten eenvoudig en snel online bestellen. De vesten kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. De Santino vesten kunnen besteld worden in de maten XS tot en met 5XL. Bij de Santino vesten staan functionaliteit, pasvorm en comfort altijd voorop. In ons brede assortiment zult u altijd wel een geschikt vest vinden die aansluit bij uw wensen. Wanneer u de vesten voor 14:00 uur heeft besteld, worden ze dezelfde dag nog verzonden. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Santino vesten bedrukken

De Santino vesten kunnen allemaal gepersonaliseerd worden door ze te laten bedrukken of borduren met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Deze personalisatie kan geplaatst worden op de borst en/of rug. De Santino vesten met bedrukking zijn perfect om in te zetten als bedrijfskleding. Op deze manier lopen uw werknemers er herkenbaar bij en stralen ze professionaliteit uit. Ook zal uw bedrijfsnaam door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zal toenemen. Benieuwd naar hoe uw gewenste bedrukking of borduring eruit zal komen te zien op de Santino vesten? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >